Strategisk rådgivning

Strategisk rådgivningEnhver virksomhed skal ledes i to spor. På den ene side skal der konstant være fokus på den daglige drift, men samtidigt skal virksomheden også udvikles, hvis den skal overleve på sigt.


I en travl hverdag opstår der ofte en kamp mellem daglig drift og udvikling. En kamp som daglig drift som regel vinder, fordi det langsigtede kan vi også nå i morgen.


Med hjælp fra VUCA får du fokus på udvikling og sat tid af til også at arbejde med det langsigtede. Med sparring fra VUCA bliver du forstyrret og udfordret, men  samtidigt også mødt og respekteret for der, hvor du er netop nu.


Enhver strategi kræver en proces. Det er ikke noget, der kan klares på en dag. Strategiprocessen kræver refleksioner og beslutninger og består af analyse, formulering af plan samt implementering. VUCA hjælper din virksomhed igennem hele processen, hvad enten det handler om sparring, facilitering af møder eller skriftlig formulering og visualisering, så kommunikationen af strategien bliver enkelt og slagkraftig.


Strategisk rådgivning handler om meget andet end at formulere og implementere strategien. Det handler om strategisk ledelse, hvor emner som ledelse og organisation, forretningsudvikling, risikostyring samt økonomistyring spiller centrale roller.

Det siger kunden:  


”Samarbejdet med Per har været super effektivt. Vi brugte måske 10 timer sammen og landede en strategi med et dokument, som jeg nu kan bruge til at holde mig på sporet i forhold til, hvad vores mål med både ejerskabet og virksomheden er. ”


                                                                                                  Henrik Neergaard-Petersen,

                                                                                                  Ouegaard (læs her)