Ejer- og generationsskifte

Ejer- og generationsskifteSom virksomhedsejer tager man dagligt mange beslutninger, men faktisk er det kun nogle få beslutninger, der er helt afgørende for ens succes eller det modsatte.


Beslutningen om at købe, eller sælge, sin virksomhed er en af de skelsættende og afgørende beslutninger, og derfor er det vigtigt at gribe dette an på den helt rigtige måde.


Der er ikke noget unaturligt i, at det kan være svært at få taget ordentligt hul på drøftelserne om et generationsskifte. Derfor tilbyder VUCA at skabe et rum, dvs. et eller flere møder, hvor junior- og seniorgenerationen hver for sig, eller sammen, kan få taget hul på den indledende og afklarende samtale omkring et evt. generations- eller ejerskifte.


Virksomhedsrådgiver Per Kristensen har stor erfaring i at sparre med både købere og sælgere i forhold til generations- og ejerskifter i afklaringsfasen, og han har fungeret som tovholder i en del generationsskifteprocesser.
Det siger kunden:


 ”Det var tid til, at jeg så småt skulle overtage det økologiske landbrug, gården og gårdbutikken fra mine forældre. Vi havde forsøgt tidligere med andre rådgivere, men uden at vi var lykkedes. 


Da vi fik Per med på sidelinjen, gik det langt bedre. Han var rigtig god til at se hvilke muligheder, vi havde, og hjælpe os igennem processen, så vi kunne komme i gang med generationsskiftet." Læs mere her


                                                                               Simon Jørgensen,

                                                                               Rosilde Højgård Øko