Ledelsessparring

Ledelsessparing


Når kravene til ledelse stiger i takt med, at virksomheden vokser, er der brug for, at ledelsens kompetencer følger med. 


Virksomhedsrådgiver Per Kristensen har som leder, rådgiver og tidligere underviser i faget Ledelse i praksis på UCL Erhvervsakademi, en solid baggrund og praktisk erfaring med ledelsessparring til både direktøren og den enkelte mellemleder.


Hvis man som leder skal lykkes med at udvikle sine medarbejdere og skabe resultater, så må man også udvikle sig selv. Det er det, vi primært har fokus på, når der gives ledelsessparing, men det er også hjælp til organisationsudvikling og rekruttering.


Et ofte relevant udviklingspunkt for mange ledere er planlægning og personlig effektivitet. Det handler bl.a. om at blive bedre til at håndtere mails og de konstante forstyrelser fra eksempelvis telefonen. Det handler også om at kunne priorite opgaverne og om være god til at uddelegere opgaver og ansvar.


Vil du gerne være en bedre leder, eller generelt styrke ledelsen i din virksomhed, så tag fat i virksomhedsrådgiver Per Kristensen og hør hvordan han kan hjælpe.